Capturi de ercran din versiunea PLATPHORMA 9.1

 

Module noi introduse in varianta de baza sau module specializate incluse in varianta de baza:

Modificari impuse de legislatia financiar contabila in vigoare:

Realizarea jurnalelor de TVA in noul format a impus modul de culegere a datelor ce concura la genererea acestora.

 

img3.gif


img2.gif


img3.gif


Datorita introducerii documentelor intracomunitare si a nevoii de gestionare a acestora modulele de Parteneri interni si externi s-au unit intr-un singur modul de gestiune parteneri. Avantajul major il constitue urmarirea acestora intr-un singur loc, pe balante centralizate. Tot in acest mod s-a procedat si cu modulele de terti.

In cadrul modulelor 'Facturi emise', 'Acte primite', 'Incasari', 'Plati' este suficient sa alegem o valuta si un curs si se va activa un mecanism de inregistrare in valuta al documentelor.

In modulele de 'Casa' si 'Banca' se pot defini acum atat conturi in lei cat si in valuta, eliminandu-se astfel modulele 'Casa in valuta' si 'Banca in valuta'.

img4.gif


img5.gif


Alte modificari:

Pentru a usura operatiunea de inchidere de luna si pentru o mai buna urmarire a operatiunilor necesare la inchiderea de luna s-a introdus un sistem de mesaje ce va vor avertiza asupra unor operatiuni ce trebuiesc executate odata cu inchiderea de luna.

img6.gif


De asemenea au fost extinse o serie de verificari automate pentru cazurile in care nu au fost operate date in mod unitar si apar diferente intre anumite segmente ale sistemului.

La sistemul de preluare date s-a introdus o masca pentru introducerea datei (un control specializat), iar cotele de TVA se aleg acum dintr-o lista de tip combo.

img1.gif


img2.gif

Nu in ultimul rand trebuie spus ca versiunea curenta va propune un set de configurari pe care le puteti folosi in cresterea eficientei exploatarii sistemelor PLATPHORMA. Aceste configurari pot fi accesate in meniul Help->Configurari.