Acasa Concept Rapoarte Preturi Despre noi Vanzari Contact
           
> Concept
Domeniul Analiza Afacerii (Business Analyze) este o tehnologie de ultima ora care priveste organizarea, functionarea si conducerea întreprinderii. Cunoasterea în domeniul Inteligentei Afacerii are o baza solida în experienta acumulata de dezvoltarea întreprinderii în mediul de piata si în mediul digital. Aceste cunostiinte au fost adaptate si îmbogatite considerabil, în ultimii ani, prin resursa informationala. De altfel, se poate spune ca în momentul de fata reusita afacerilor depinde într-o masura foarte mare de calitatea si cantitatea de informatie pe care se bazeaza.
 

OLAP este acronimul pentru  (On Line Analytical Processing). OLAP realizeaza analize multidimensionale pentru datele de afaceri (business data) si asigura posibilitatea calculelor complexe, analize de trend si modelarea sofisticata a datelor. OLAP a devenit rapid fundamentul solutiilor inteligente incluzand aici si managemnt performat pentru mediul de afaceri, planificare, alocari de buget, previziuni, rapoarte financiare, analize, simulare prin modele, descoperiri de date si raportare din depozite de date. OLAP permite utilizatorilor sa realizeze analize ad-hoc din mai multe dimensiuni, asigurand buna intelegere a nevoilor de cunostiinte pentru luarea celor mai bune decizii.

Sistemul PLATPHORMA B.A - Business Analyze a fost conceput in mod special pentru persoanele din segmentul decizional al facerii (managerii generali sau din diverse departamente) si pentru top-managementul organizatiei. In acest scop, rapoartele sunt construite ca raportari statistice generale, pentru top-management.
Principalele elemente urmarite in dezvoltarea acestei aplicatii au fost construirea unui set de rapoarte generale, utilizabile in orice ramura economica, dar si usurinta in configurarea rapoartelor noi de catre utilizatori care nu sunt foarte familiarizati în utilizarea sistemelor IT.

Prin lansarea acestui produs SOFT AGENCY continua dezvoltarea produselor din seria aplicatiilor economice, oferind segmentului decizional din firmele ce folosesc solutiile PLATPHORMA un important suport in modelarea deciziilor.

PLATPHORMA B.A. - Business Analyze foloseste datele introduse in PLATPHORMA v.10.1 si le prelucreaza in vederea obtinerii analizelor multidimensionale.
   
> Avantaje  
  • Valorifica datele deja existente – B.A. prelucreaza volumul de date pe care organizatia il produce si il introduce in sistemul PLATPHORMA transformand-ul in rapoarte si analize utile accesibile tuturor celor interesati;
  • Ofera o perspectiva completa – cu rapoarte si analize accesibile, se pot vedea rezultatele diferitelor departamente si se poate naviga usor in profunzimea datelor pentru a descoperi cauzele subtile care stau la originea problemelor – puteti intelege “De ce?”-ul din spatele performantelor afacerii D-vs.
  • Aliniaza toate departamentele cu o singura versiune a adevarului – cu definitii ale datelor si prioritati comune, veti pierde mai putin timp dezbatand datele si mai mult timp decizand pasii care trebuiesc urmati.
  • Scurteaza timpul de decizie – cu rapoarte in timp util si cu maniera facila in care se pot construi pe loc exact rapoartele de care aveti nevoie, veti vedea schimbarile exact atunci cand acestea se intampla si veti putea lua decizia potrivita la momentul portivit.
  • Raspunde nevoii de informatii a tuturor utilizatorilor – raportare flexibila, user-friendly inseamna ca fiecare poate avea informatia potrivita in formatul, locul si la timpul potrivit.
 

 

 

 

Powered by

Soft Systems