Acasa Concept Rapoarte Preturi Despre noi Vanzari Contact
         
> Despre noi
         
SOFT AGENCY Ltd. este o companie privata cu capital romanesc, fondata in 1993. Principalul obiect de activitate al firmei il constituie realizarea de produse software in seria aplicatiilor economice. 

Firma are sediul la Brasov si numerosi distribuitori in intreaga tara.  

Unul din cele mai cunoscute produse ale firmei il constituie sistemul de gestiune financiar-contabil PLATPHORMA. Acest produs este o aplicatie Windows, disponibila in versiunea monopost sau in retea. Pina in prezent produsul a fost vindut in peste 3500 de licente in intreaga tara.

Un alt produs important este IMM - ERP. Acesta este un sistem informatic ce ofera instrumente de lucru performante in vederea gestionarii resurselor unei afaceri complexe. Aceste afaceri presupun manipularea in conditii de integritate si securitate a unor volume mari de date.

Un alt produs important al firmei este sistemul de informatii geografice MAGELLAN. Acesta se constituie ca un veritabil GIS, avind legaturi cu baze de date relationale. MAGELLAN este extrem de interesant in numeroase domenii de actvitate cum ar fi: cadastru, geo-marketing, distributia de produse, infrastructura, imobiliare, turism, etc. Produsul este aplicatie Windows, fiind de asemeni disponibil in versiune monopost sau in retea.

BANI - sistemul de gestiune al impozitului pe venitul global este un soft cu un deosebit succes datorita usurintei in exploatare si a facilitatilor deosebite pe care acesta le ofera.

Obiectivul prioritar al firmei SOFT AGENCY il constituie dezvoltarea in continuare a sistemelor software prezentate mai sus largirea segmentului de piata pe care actioneaza.

 

 

 

Powered by

Soft Systems