Acasa Concept Rapoarte Preturi Despre noi Vanzari Contact
 
> Concept
Domeniul Analiza Afacerii (Business Analyze) este o tehnologie de ultima ora care priveste organizarea, functionarea si conducerea întreprinderii. Cunoasterea în domeniul Inteligentei Afacerii are o baza solida în experienta acumulata de dezvoltarea întreprinderii în mediul de piata si în mediul digital. Aceste cunostiinte au fost adaptate si îmbogatite considerabil, în ultimii ani, prin resursa informationala. De altfel, se poate spune ca în momentul de fata reusita afacerilor depinde într-o masura foarte mare de calitatea si cantitatea de informatie pe care se bazeaza.
  Inteligenta Afacerii  
Citeste mai multe
 
> Rapoarte
Pentru ca stim ca in recesiune cele mai importante masuri sunt cele legate de diminuarea costurilor si cresterea eficientei economice, dublate de dezvoltarea abilitatilor de crestere a vanzarilor si eficienta echipei manageriale, am creeat un produs care sa ofere analize profunde si imediate asupra starii economice a organizatiei.
Citeste mai multe
> Avantaje

Valorifica datele deja existente – B.A. prelucreaza volumul de date pe care organizatia il produce si il introduce in sistemul PLATPHORMA transformand-ul in rapoarte si analize utile accesibile tuturor celor interesati;

Ofera o perspectiva completa – cu rapoarte si analize accesibile, se pot vedea rezultatele diferitelor departamente si se poate naviga usor in profunzimea datelor pentru a descoperi cauzele subtile care stau la originea problemelor – puteti intelege “De ce?”-ul din spatele performantelor afacerii D-vs.

Aliniaza toate departamentele cu o singura versiune a adevarului – cu definitii ale datelor si prioritati comune, veti pierde mai putin timp dezbatand datele si mai mult timp decizand pasii care trebuiesc urmati.

Scurteaza timpul de decizie – cu rapoarte in timp util si cu maniera facila in care se pot construi pe loc exact rapoartele de care aveti nevoie, veti vedea schimbarile exact atunci cand acestea se intampla si veti putea lua decizia potrivita la momentul portivit.

Raspunde nevoii de informatii a tuturor utilizatorilor – raportare flexibila, user-friendly inseamna ca fiecare poate avea informatia potrivita in formatul, locul si la timpul potrivit.

 
Click pentru a vedea capturi de ecran din sistemul PLATPHORMA B.A.
 

 

 

 

Powered by

Soft Systems