Cum sa ma imbrac la interviu de birou?

Asadar cum sa ma imbrac la interviu? Multe bloguri de moda va indruma sa testați comerțul Politica formală a codului vestimentar competent Obiectivul companiei dvs. în construirea unui cod vestimentar formal de lucru este de a împuternici reprezentanții noștri să aventureze imaginea competentă care respectă cerințele clienților noștri și clienților să ne creadă și să aibă încredere în competența noastră. Deoarece industria noastră necesită apariția unor experți de încredere în comerț și deservim clienții la sediul biroului nostru în fiecare zi, este necesar un cod vestimentar mai formal pentru lucrătorii noștri.

Trebuie să aventurați imaginea unei meserii de încredere, competente, pentru clienții care caută direcția, contribuția și administrațiile noastre competente. Prin urmare, îmbrăcămintea noastră formală reglementează legăturile eficiente în care avem încredere pentru a păstra și a ne îmbunătăți cu clienții noștri stimabili. Acest cod vestimentar vă spune ce ați dori să știți pentru a vă îmbrăca profesional în mediul nostru formal de birou comercial.

Îndrumări formale privind codul vestimentar

Într-un mediu comercial formal, standardul de îmbrăcăminte pentru bărbați și doamne poate fi un costum, o haină și pantaloni sau o fustă sau o rochie combinată cu accesorii de montaj. Îmbrăcămintea care descoperă la fel de mult decolteu, spatele, pieptul, picioarele, stomacul sau îmbrăcămintea nu sunt potrivite pentru un comerț. În mediul nostru de lucru, îmbrăcămintea ar trebui să fie stoarsă și niciodată încrețită. Îmbrăcămintea ruptă, dezordonată sau sfâșiată nu este satisfăcătoare. Toate cutele trebuie terminate. Orice îmbrăcăminte care conține cuvinte, termeni sau imagini care vor fi ostile altor reprezentanți și clienți este inacceptabilă.

Cod vestimentar pentru zilele de îmbrăcăminte informale

Anumite zile pot fi pronunțate zile de îmbrăcăminte, în cea mai mare parte vineri. În aceste zile, este permisă comercializarea îmbrăcămintei casual, în ciuda faptului că niciodată îmbrăcămintea ostilă altora nu este permisă. Îmbrăcămintea care are simbolul companiei este încurajată. Numele de marcă ale grupurilor sportive, ale colegiilor și ale mucegaiurilor pe îmbrăcăminte sunt în mare parte demne. Dar vă debilităm să purtați îmbrăcăminte asociată cu organizații devotate, posibil discutabile sau politice, din cauza naturii sale divizive. Codul nostru de îmbrăcăminte competent în comerț trebuie să contribuie la concordanța mediului de lucru. Îmbrăcămintea lucrătorului nu este un caz special pentru această regulă comună. S-ar putea să trebuiască să păstrați o haină în birou pentru zilele în care un client din senin apare într-o zi de rochie, mai ales în cazul în care clientul apare cu un costum.

Cerințe formale de îmbrăcăminte de afaceri

Asadar cum sa ma imbrac la interviu de afaceri? Aceasta este adesea o schiță a îmbrăcămintei comerciale formale adecvate. Înregistrările vă spun ceea ce este recunoscut în general ca îmbrăcăminte comercială formală și ceea ce în mare parte nu este satisfăcător ca ținută comercială formală. Niciun cod vestimentar nu poate acoperi toate posibilitățile, astfel încât lucrătorii trebuie să aplice o anumită sumă de judecată în alegerea îmbrăcămintei pe care să o poarte la serviciu. În cazul în care vă confruntați cu o vulnerabilitate de îmbrăcăminte formală, demnă, competentă pentru muncă, ar fi ideal dacă vă întrebați supraveghetorul sau să discutați cu personalul dvs. Bunuri umane.

Pantaloni, pantaloni și pantaloni de costume

Pantalonii care sunt comparativi cu Dockers și alți creatori de pantaloni din bumbac sau din țesături, pantaloni din lână, pantaloni din lână, pantaloni care coordonează o haină de costum și pantaloni cu rochie frumoasă sunt satisfăcătoare într-un mediu de lucru formal comercial. Pantalonii sau pantalonii necorespunzători încorporează orice fel de casual
. Acesta include pantaloni, pantaloni de trening, pantaloni scurți, pantaloni scurți Bermuda, pantaloni scurți scurți, pantaloni scurți, salopete din pânză de față, ciorapi și orice pantaloni spandex sau alte pantaloni care se potrivesc, cum ar fi persoanele fizice, care poartă pentru antrenament sau ciclism. (Acestea nu sunt permise nici ca rochie competentă în ziua de îmbrăcăminte.)

Fuste, rochii și costume

Rochii, fuste, fuste cu paltoane, costume sau seturi de cusut din două piese și fuste care fac parte din sau sub genunchi sunt satisfăcătoare. Lungimea rochiei și a fustei ar trebui să fie la o lungime la care să puteți sta confortabil în public. Fustele scurte și strânse care călăresc la jumătatea coapsei sunt nepotrivite pentru muncă. Mini-fuste, skorturi, rochii de soare, rochii de țărm și rochii cu curele de spaghete sunt nepotrivite de purtat atunci când se îmbracă profesional pentru birou.

Cămași, bluze, bluze și jachete

Asadar cum sa ma imbrac la interviu cu camasa sau pulover? Cămașele, cămășile, puloverele, bluzele și gulerele sunt îmbrăcăminte satisfăcătoare pentru muncă, în cazul în care contribuie la apariția unei rochii formale și competente. Majoritatea paltoanelor sau paltoanelor sport sunt, de asemenea, atrăgătoare rochie competentă pentru birou. Îmbrăcămintea necorespunzătoare pentru un mediu de lucru competent încorporează bluze; blaturi de talie; cămăși cu cuvinte, termeni, sigle, imagini, desene animate sau motto-uri posibil ostile; halter-tops; vârfuri cu umeri neacoperiți sau zone de gât scufundat; cămăși de tip golf; hanorace; și tricouri.
scopurile sau onorarea tradiției culturale sunt permise.

Încălțăminte

Pantofii conservatori, pantofii de îmbrăcăminte, pantofii oxford, mocasinii, cizmele, tampoanele, tocurile și pantofii cu spatele gol sunt satisfăcătoare pentru muncă. A nu purta jambiere sau șosete este necorespunzător. Pantofii sportivi, tenisii, tanga, flip-flops, pantofii și orice pantofi casual cu vârful deschis nu sunt demni în birou.

Consecințele nerespectării politicii privind codul vestimentar formal al afacerii

În cazul în care îmbrăcămintea este scurtă pentru a îndeplini aceste criterii, așa cum a decis directorul angajatului și personalul activelor umane, lucrătorului i se va solicita să nu poarte lucrul nepotrivit pentru a lucra din nou. Dacă problema persistă, lucrătorul poate fi trimis la domiciliu pentru a se îmbrăca și va primi o atenție verbală pentru infracțiunea primară. Se vor aplica toate celelalte abordări în jurul valorii de timp individual. Activitatea disciplinară dinamică va fi conectată în cazul în care încălcarea codului vestimentar continuă. Ca și în cazul oricărui alt aranjament, va trebui să executați acest cod vestimentar formal de către avocatul dvs. în domeniul afacerilor înainte de a transmite abordarea reprezentanților dvs. Poate că va trebui să aflați că această îmbrăcăminte comercială formală este cel mai potrivit cod vestimentar de lucru pentru mediul dvs. de lucru.

imbrac
Imbracaminte de interviu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.