Această culoare unică îți va prelua garderoba în 2021 Roz

Mesajul care vine din partea cumpărătorilor de modă pentru primăvara anului 2021 este ca Roz va fi dominant. Sigur, am ajuns să ne bazăm pe elementele de bază confortabile, șic și pe paletele de culori neutre. Bucurându-ne de îmbrăcăminte de lux luxoasă și rochii tricotate ușor de țesut, în tonuri sombre. Zeii stilului au decis că este suficient și dulapurile tale au întârziat puțin.

Designerii și mărcile oferă această bunătate sub formă de orice și tot ce este redat în roz aprins. Tonurile mai fine, roz-milenare sunt încă relevante și se pot bucura de o mulțime de timp de difuzare pentru anotimpurile viitoare, dar nuanțele mai puternice și mai demne de evidențiere au fost punctul de focalizare în ultima vreme.

Roz sau alte culori?

Echipa noastra de moda a fost de acord că, în ciuda faptului că există și un aflux de rosiu și albastru deschis , acest roz Barbie îndrăzneț este cel care conduce deja pachetul. Numai NET-A-PORTER a cumpărat în 3.000 de iterații de rochii vesele și, din ceea ce am văzut o previzualizare, multe sunt redate în această tendință de culoare.

Abia ieri, Jacquemus a lansat o colecție de capsule festive roz, care a determinat căutările pe Lyst (cea mai importantă aplicație de cumpărături de modă) pentru ca gențile roz ale mărcii să crească cu 61%. Adăugați acest lucru la faptul că căutările generale de articole roz-roz pe platformă au crescut cu 23% MoM și puteți vedea că se formează un interes.

„Purtarea culorilor roz pe care știți absolut că vi se potrivește este vitală.

Efectul culorii atât de aproape de față poate fi surprinzător de puternic – slăbire. Insuflețire și sănătate sau îmbătrânire, adăugând greutate și făcându-vă să arătați ca și cum ați fi epuizați. Am găsit din cercetările mele prin lookbook-uri, spectacole pe podium, imagini de vedete și ținute de Instagram. Roz este că acea culoare care atrage atenția pare să se potrivească tuturor jocurilor de moda.

Deci, fără alte întrebări, să ne uităm la cât de repensat este rozul strălucitor pentru primăvara anului 2021, la modul în care femeile îl poartă deja și la piesele de cumpărături pe care le-aș recomanda dacă te simți tentat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.