Iată ce nu trebuie să porți la o nuntă, precum și 12 alternative care sunt perfecte.

Deoarece cuplurile sunt mai progresiste decât înainte, există din ce în ce mai puține coduri de modă la o nunta din zilele noastre. Unele mirese renunță la rochiile convenționale în favoarea unor fuste elegante, iar unii miri renunță la tradiționalul smoching negru în favoarea unui costum pastel. Domnișoarele de onoare renunță, de asemenea, la rochiile de tip cookie-cutter în favoarea a ceva ce vor purta din nou și din nou. Înțelegeți ce înseamnă asta? Oaspeții au aceeași flexibilitate stilistică ca și personalul.
Totuși, înainte de a vă pune cea mai bună pereche de blugi și de a încheia ziua, există câteva lucruri de care trebuie să țineți cont în timp ce vă pregătiți pentru a vă asigura că nunta și persoanele care se căsătoresc sunt respectate. Unele dintre reguli sunt simple și ușor de respectat, cum ar fi ce nuanțe să evitați, în timp ce altele necesită ceva mai multă pregătire vestimentară, cum ar fi determinarea a ceea ce presupune „ținuta formală de plajă”.
Dar nu vă faceți griji. Din moment ce citiți înainte, veți fi pregătiți să abordați orice solicitare de cod vestimentar care vă iese în cale.

Pregatiti de nunta.

Să porți alb nu este o idee bună.

… cu alb-portocaliu, sau un albastru foarte deschis. Acest lucru ar trebui să fie de la sine înțeles, dar merită menționat. Rochiile albe sunt foarte atrăgătoare. Sunt de acord cu tine! Totuși, în acest caz, străduiește-te să nu o faci. Acesta este singurul lucru de care mireasa se preocupă în ceea ce privește codul vestimentar – aproape sigur va purta alb, iar lucrul ei alb va fi aproape sigur mai scump decât al tău. În acest scenariu, asta câștigă pentru că familia ei/ei dă o petrecere și tu ești invitat.

Dacă vrei să porți ceva care să semene cu albul? Optează pentru un neutru!

Păstrează-ți pantalonii de trening acasă.

Chiar dacă nunta este o afacere mai intimă, te asigur că nu este așa. „E mai bine să fii prea bine îmbrăcată decât prea puțin îmbrăcată”, spune mereu mama ta.

Dacă ești îngrijorată de confortul zilei, optează pentru o ținută confecționată dintr-o țesătură confortabilă și naturală, cum ar fi bumbacul.

Denimul nu este o opțiune.

Blugii sunt, de obicei, prea informali pentru o ocazie atât de importantă. În plus, de ce să porți blugi într-o zi în care ai putea să-i porți în orice altă zi?

În schimb, încearcă o salopetă albastră într-o culoare diferită, cum ar fi această țesătură din bumbac:

Băieți, e timpul să spuneți adio pantalonilor scurți.

Aici este vorba mai mult despre băieții de acolo, așa că păstrați-vă pantalonii. Da, chiar dacă este o zi de vară sufocantă. Femeile se confruntă adesea cu situații incomode în materie de modă – poți să o iei pentru o zi.

P.S. Pantalonii ușori, cum ar fi aceștia din bumbac, vor ajuta la unele probleme legate de căldură:

Când este necesar, acoperă-ți umerii.

Slujba are loc într-o biserică sau într-o instituție cu ținută mai modestă? Respectați acest lucru purtând un șal sau un pulover pentru a vă menține cald.

Nu purtați pantalonii prea dezinvolți.

Iar dacă doriți să purtați pantaloni, străduiți-vă să păstrați un aspect elegant. Începeți cu pantaloni croiți și o bluză elegantă, sau mergeți cu un blazer asortat pentru a ușura lucrurile.

Nu vă îmbrăcați necorespunzător.

Bine, îmi amintesc că am spus că este mai ușor să te îmbraci prea mult decât prea puțin, și încă mai cred asta. Dar citește camera: O nuntă în curte nu este locul potrivit pentru a purta un smoching sau o rochie de bal; în acest caz, cel mai bine este să păstrezi lucrurile un pic mai discrete.

Rupturile și crăpăturile, chiar dacă sunt deliberate, nu-și au locul.

Dacă mergi la o nuntă, nu purta Yeezys. Luați în considerare un decupaj șic dacă vă place gândul de a expune un pic mai multă piele decât în mod normal.

Reconsiderați strălucirea.

Desigur, doriți să fiți invitatul cel mai bine îmbrăcat, ceea ce înseamnă adesea să optați pentru o alternativă strălucitoare. Dacă vă îngrijorează faptul că mireasa nu va dori să fie eclipsată (îmi pare rău, nu-mi pare rău), renunțați la strălucire și optați pentru ceva la fel de izbitor, dar mai puțin evident.

Puneți multă textură în loc de metalic – rochiile ar arăta foarte bine pe voi.

Aveți în vedere decolteul.

Sunt aici pentru un moment de decolteu perfect, dar nunțile par să fie mai prietenoase cu familia, așa că păstrează-ți rochia Versace de nivel J-Lo pentru altă zi. Nu că nu ar trebui să nu faci un V adânc, dar nu ar trebui să te întrebi: „Cât de jos poți merge?”.

Scoate-ți șlapii și lasă-i acasă.

Este esențial să te simți confortabil, mai ales dacă vei fi pe ringul de dans. Toboganele cauciucate, pe de altă parte, sunt un no-no la o recepție.

Iar dacă pleci la o ceremonie pe plajă, un pantof plat de tip „gorge” te va face să arăți puțin mai elegantă.

Nici să nu te gândești să porți tricou.

Sigur, vrei să-ți etalezi individualitatea. Pe de altă parte, un tricou grafic (sau chiar un tricou simplu) este interzis – îmi pare rău, dar este mult prea casual.

În schimb, pentru un look casual și potrivit pentru nuntă, asortează o bluză elegantă cu pantaloni mulați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.