Reviste Fashion si Covid19

Improvizarea Reviste Fashion într-o epocă fără contact Cum să conduci o revistă cu abilitate la un buget mereu scăzut a devenit o abilitate esențială pentru redactori. Unele titluri, printre care revista W, au fost deja forțate să trimită personalul și să treacă la modul de supraviețuire. Acest model de afaceri tradițional a fost bâzâit de ani de zile. Douglas McCabe, directorul executiv al firmei de cercetare media Enders Analysis, a estimat că, în medie, revistele se uită acum la alte scăderi ale publicității „cu două cifre majore”.

„Vorbim despre aproximativ 50%”, a spus el. Pentru mărcile de modă care se luptă în mijlocul închiderilor de masă cu amănuntul, publicitatea lor tipărită nu este o prioritate absolută. Mai mult, puține etichete au avut timp înainte de izbucnire pentru a-și fotografia campaniile publicitare din toamna anului 2020. Care constituie coloana vertebrală a revistelor, care sunt foarte importante în numărul de septembrie. Imagine Coperta Vogue Portugal din aprilie. Coperta Vogue Portugal din aprilie.

Scaderi in Revista Fashion

Credit … prin Condé Nast În mod similar, editorii de reviste nu au reușit să-și realizeze propriul conținut editorial la viteza și volumul normal. Fotografiile necesită oameni care călătoresc și lucrează împreună în spații apropiate. Fotograful și modelele, dar și asistenți și stilisti cu multe dungi. „Ar fi iresponsabil să punem oamenii împreună pentru a face orice, chiar acum”, a spus Welch. „Ne gândim cum putem obține noi imagini ale oamenilor din carantină”. În viitoarele ediții ale GQ, unii subiecți se fotografiază acasă cu propriile dispozitive camere instant în consultare cu fotografii; alții vor fi reprezentați fără fotografie. În unele cazuri, ilustrațiile vor înlocui portretele tradiționale.

Sendinte Foto cu Masti in Revista Fashion.

Italian Vogue a fost înaintea acestei curbe în ianuarie, când a eliminat fotografia ca un exercițiu de durabilitate – nu necesitate. „Am explorat diferite idei la care s-ar fi putut să nu ne-am fi gândit niciodată sau să nu am vorbit până acum. ” A spus Aya Kanai. Pentru numărul său din septembrie, revista fashion a luat în calcul trimiterea unui aparat de fotografiat. Soțului vedetei de copertă și cerându-i să o fotografieze. Acest tip de improvizație se extinde și la conținutul digital. Pentru o serie video de vedete care oferă sfaturi de frumusețe în timp ce poartă măști de față. Subiecților li se vor pune întrebări și specificații tehnice pentru a se filma singuri acasă. În mod convenabil, unele dintre actrițele participante au deja setări semiprofesionale pe care le folosesc pentru a înregistra casete de audiție.

revista fashion